Sårbarhed og forbundethed

Sårbarhed og forbundethed

27. oktober 2021 Alle tidligere blogs 0

Det kræver mod, at udvise sårbarhed. Men det er også i vores sårbarhed, at vi kan opleve ægte forbundethed til andre mennesker.

At åbne op for sin sårbarhed betyder, at lade sig blive set. Turde bede, om hvad du har behov for. Det er at tage masken af, og turde tale, om dine følelser og tanker.

Kan være et billede af en eller flere personer, himmel og tekst, der siger "ㄱ STAYING VULNERABLE IS A RISK WE HAVE To TAKE IF WE WANT TO EXPERIENCE CONNECTION. BRENE BROWN- 」"

Sårbarhed er ikke at kende til sejr eller nederlag, det er at forstå nødvendigheden af begge dele. At kaste sig ud i det og at være med på det hele.

Bréne Brown definerer sårbarhed i sin bog Daring Greatly:

“Det er ikke kritikeren, der tæller. Ikke den, der påpeger, hvor den stærkes snubler, eller hvor den, der gør store gerninger, kunne have gjort dem bedre.

Æren tilkommer manden, som reelt er i arenaen, hvis ansigt skæmmes af støv og sved og blod. Den, som kæmper tappert, som fejler, som gang på gang kommer til kort, for der findes ingen bestræbelser uden fejl og mangler.

Den, som rent faktisk stræber efter at udføre gerningerne, som kender til stor begejstring, intens hengivenhed. Som bruger sig selv i en værdig sags tjeneste. Som i bedste fald ender med at kende triumfen ved store bedrifter, og som i værste fald, hvis han fejler, i det mindste fejler, mens han udviser stort vovemod.”

Theodore Roosevelt

❤

Kontakt

Følg Mindfulness Odense på Facebook

Samtaler

Workshops

LinkedIn

Mere om Mette

Mindfulness

Linkedin

Facebooklinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.