Kursisterne siger

Kursisterne siger

Annette Bredmose 27. oktober 2021

Et godt kursus, som levede op til mine forventninger om at blive bedre til at slappe af. Jeg kom med det formål at få nogle værktøjer, der kunne hjælpe mig til at stresse af efter arbejde. Det fik jeg. Øvelserne er nemme at gå til, og det samme er Mettes måde at gribe det hele an på. Enkelt og ligetil uden for meget dramatik og hokus-pokus. Jeg kan kun anbefale det.

Therese Øvlisen 4. juni 2020

Rigtig god og konkret hands-on-efteruddannelse i at forebygge stress igennem en mindful tilgang til arbejdet. Man får virksomme og konkrete værktøjer til sin arbejdsdag, som er lette at tage i brug. Samtidig får man også værktøjer til at blive mere nærværende og dermed fokuseret i sit arbejde. Sessionerne tager udgangspunkt i ens egen arbejdshverdag, og der er god kombination af teori og praksis undervejs.

Anette Bruun Petsen 28. februar 2020

Jeg har været kursist hos Mindfulness Odense af tre omgange. Én gang i på et hold og to individuelle forløb.
Det har været utrolig meningsfuldt og meditationsøvelserne er fantastiske til at skabe ro i en travl og hektisk hverdag.
Mette har hjulpet mig til at se indad og finde ro og bedre kontrol over den finurlige hjerne, som så gerne vil spille os et pus.
Mette besidder en beundringsværdig ro, som vi alle bør bestræbe og i at finde i os selv. Tak, Mette, fordi du er dig.

Steffen Bek 27. oktober 2019

Mette er både kompetent og utrolig behagelig. Jeg har fået nogle værktøjer med mig, som kan hjælpe mig selv til at få indlagt nogle pauser og pusterum i løbet af min hverdag.

Simon 29. august 2019

Mette er rolig, lyttende, empatisk, og har en fantastisk beroligende stemme.
Jeg fik nogle rigtig gode værktøjer til at lære, at være mere tilstede i nuet, i stedet for at være i fremtiden / fortiden hele tiden.
God meditation vedr. svære følelser – meget anvendelig, når man går igennem nogle svære perioder i livet.

Mads Glenn 10. maj 2019

Fantastisk kursus for en nybegynder som mig med Mindfulness.
Meget engageret og kompetent underviser. Gode værktøjer til at undgå stress i fremtiden.

Jacob 10. maj 2019

Det var et priviligium, at være på et kursus med så meget fordybelse og sindsro.

Sanne Rosbøl 10. maj 2019

Et glimrende og meget vigtigt kursus, som giver indblik i teori og især praksis ift. mindfulness.
Bestemt værd at anbefale for ethvert travlt menneske.
Meget behagelig og lyttende underviser, der er god til at læse hver deltager og møde og inkludere alle.

Thomas 10. maj 2019

Meditation dagligt bringer simpelthen stress niveauet ned. Rigtig godt kursus. Det har sænket mit stress niveau og lært mig meget om, hvordan mit nervesystem fungerer.

Emil Bergløv 10. maj 2019

Det er rart at møde et menneske, der er så meget tilstede.
Hvis jeg havde været klar over, at det at trække vejret, og være bevidst om det, kunne betyde så stor en ændring, så var jeg begyndt for mange år siden.

Steffen 10. maj 2019

Et forløb med mange gode aha – oplevelser med en underviser, der er god til at skabe et rum, hvor man føler sig tryg og i gode hænder.
Jeg har anbefalet kurset til flere kolleger !

Jette Ovesen 10. maj 2019

Et kursus, der giver mulighed for at komme tættere på en selv og få redskaber til at gøre liver mindre bekymringsfyldt og få større glæde.

Lise Rasmussen 10. maj 2019

Mette er en skøn, indsigtsfuld underviser. Jeg kan kun anbefale hendes kursus, der åbner op for nye værktøjer, der er overskuelige og brugbare.

Mie 10. maj 2019

Hvis du stejler over ord som mindfulness og meditation, så prøv dette kursus. Her er ingen røgelse, men gode, brugbare tips til hvordan du får skabt rolige åndehuller i en travl hverdag. Underviser er god til at læse os og tilrette instruktionerne / lektionerne til holdet.

Kristian Østerby 4. januar 2019

Mette er en meget behagelig person, som har stykket et rigtig godt og meget brugbart kursus sammen. Kurset består både af teori og praktiske øvelser – og særligt øvelserne er meget konkrete og brugbare fra dag ét. De værktøjer, som jeg har fået med, gør jeg brug af dagligt, og jeg kan mærke, at de gør en forskel for mit mentale helbred. Min største anbefaling, hvis du vil have bedre styr på “øverste etage”

Fyns Politi anbefaler:

Flere medarbejdere i Fyns Politi har deltaget i mindfulness forløb ved Mindfulness Odense v/ Mette Borregaard.

Tilbagemeldingerne er yderst positive og medarbejderne har været rigtig glade for at deltage.

Vi vil helt sikkert anbefale Mette og Mindfulness Odense, hvis andre medarbejdere får behov for at deltage i et lignende forløb.

Medarbejderne / kursisterne siger:

“Mindfulness forløbet har være lærerigt og en meget stor øjebåbner. Jeg har lært en masse om mig selv, og hvorfor jeg har det, som jeg har, og hvad jeg kan gøre, for at få det bedre”

“Jeg har fået nogle redskaber til at komme ned i gear og tænke mere på mig selv. Kan helt bestemt anbefales”

Med venlig hilsen

Anne Mette Slettemose
HR-Konsulent
Fyns Politi

Christian Jespersen 11. september 2018

Efter at have gennemgået et 8-ugers mindfulness-forløb kan jeg på det varmeste anbefale Mette. Mette er som person meget nærværende, tiltalende og professionel. Hun har en dybdegående viden om sit fag, men formår stadig at forklare teknikkerne på en klar og forståelig måde. Derudover er hun god til at tilrette forløbet efter den enkeltes behov. Kort sagt kan jeg på det varmeste anbefale et mindfulness-forløb hos Mette.

Pernille 30. august 2018

Fra begyndelsen har jeg brugt øvelserne flittigt, og det har givet mig meget. Mine omgivelser fortæller mig, at de kan mærke en forskel på mig. Jeg er mere i balance.

Gennem forløbet har jeg tillært mig nogle redskaber til at være mere tilstede i nuet. Til at “sortere” mine tanker. Ved at bruge meditationerne har jeg fundet ud af hvilke, jeg kan bruge målrettet i forskellige situationer. Jeg fortsætter med at bruge meditationerne for at udvikle mig selv og til at holde balancen.

Maria Falsberg 15. august 2018

Mette har en meget empatisk tilgang til andre mennesker, krydret med oprigtig nysgerrighed og positiv adfærd. Dette gør at hun skaber en rolig atmosfære, hvor man føler sig godt tilpas og slapper af i hendes selskab. Hun er erfaren og fagligt dygtig. Med en utrolig lethed formår hun at stille spørgsmålene der kommer helt derind hvor man hjælpes til at finde svaret. Ofte opdager man ikke hvordan man bliver guidet derhen. Pludselig står man bare med svaret. Det er en utrolig evne som jeg ved mange af Mettes kunder sætter stor pris på. Mette er som person lattermild, smilende og videbegærlig. Jeg giver hermed Mette mine varmeste anbefalinger.

Camilla Juul 18. april 2018

Mette var allerede ved første samtale i telefonen noget helt specielt. Jeg mærkede straks hendes nærvær og var ikke i tvivl om, at hende skulle jeg møde. Efter 8 ugers forløb er jeg stadig ikke i tvivl om at Mette er utrolig kompetent. Jeg har lært en masse om mig selv. Lært at mærke efter og gøre meget mere af det der giver mig energi og ikke mindst at få sagt fra over for det der dræner. Mette har et inspirerende nærvær og en ro der smitter. Jeg er taknemmelig for den bevidsthed jeg igennem mit forløb hos Mette har fået og gør med fordel dagligt brug af mine nye værktøjer til at skabe balance i min hverdag. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til et forløb hos Mette, Mindfulness Odense. 

Kitte Vindelev 3. december 2017

Jeg har deltaget i et 8 ugers mindfulness kursus hos Mette.. Det var et fantastisk kursus, hvor Mette med sin store empati og super gode formidlingsevne gav mig mange relevante og brugbare værktøjer, som jeg dagligt har meget stor glæde af. Jeg giver Mette den absolut største anbefaling – glæd dig til at blive mere MINDFUL -det giver så meget livskvalitet 🙏 Kursist Kitte Vindelev 

Martin Kongshave 20. november 2017

Jeg meldte mig til et gruppekursus med Mette og det er jeg meget taknemmlig for. Mette er dedikeret og giver ud af sig selv på en måde, som er så fin og favnende. Jeg oplevede stor tryghed og begavet guidning i den svære meditationskunst, og kan kun anbefale, at man giver sig selv den gave, at opleve hvor givende meditation kan være, når den varetages af en dygtig og omsorgsfuld instruktør.
Tak Mette.

Kontakt Mette på telefon 2023 1932 eller mail

Individuelle

Workshops

Linkedin