At elske dig, gør det svært for mig, at elske mig selv.

At elske dig, gør det svært for mig, at elske mig selv.

20. april 2022 Alle tidligere blogs 0

At elske dig, gør det svært for mig, at elske mig selv. Den sætning hørte jeg første gang i en sang af Benson Boone, Ghost Town.

Den fæstnede sig i mig, måske fordi jeg genkender det i mig. Nu sad der en kvinden overfor mig, som sagde netop de samme ord.

Hun havde i relationen til denne mand langsomt fjernet sig fra sig. Hun kunne ikke mærke sig længere. Den glade, åbne, livslystne kvinde, havde forandret sig til en knuget, angst, overopmærksom og udmattet skygge af sig selv.

Jeg savner mig sagde hun.

Når hun fortalte om ham, virkede han stærk i sit ståsted, hurtig til at træffe beslutninger, konfronterende og klar i sit sprog, og åben og opmærksom.

Vi talte om, hvor meget hun netop kan lære af ham. Hvor fascinerende det i virkeligheden er, at vi bevæges af andre mennesker, og hvordan vi bevæges.

At SE hvordan vi bevæges og bevæger os selv er endnu mere spændende.

Denne kvinde er hamrende modig <3

Hun åbnede sig for at se, hvad hun gjorde ved sig selv, i relationen til denne mand, og ikke “hvad han gjorde ved hende”.

Var hun hoppet på historierne om, hvad “han gjorde ved hende”, havde hun let gjort sig til et offer uden handlekraft overhovedet.

Ved at se det, åbnede verden sig for hende – efter noget tid kunne hun pludselig mærke sig igen <3

Hendes livskraft vendte langsomt tilbage og bedst af alt, sidst jeg snakkede med hende sagde hun “jeg kan nu genkende mig selv igen, jeg er vendt hjem”.

<3

Kontakt

Følg Mindfulness Odense på Facebook

Samtaler

Workshops

LinkedIn

Mere om Mette

Mindfulness

Linkedin

Facebooklinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.